Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Свръхцивилизация от съзвездието Лъв е оставила послания

Свръхцивилизация от съзвездието Лъв е оставила послания

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k887
Свръхцивилизация от съзвездието Лъв е оставила послания

Според специалисти, които изучават изображенията в пустинята Наска, Свещникът на Паракас – една от централните фигури на платото, е нещо като паспорт на Земята, оставен от извънземна цивилизация.

Пустинята Наска е покрита с огромни рисунки. Много учени ги отнасят към локалната индианска култура, но според астрономите за създаването на тези рисунки с използване на човешка сила биха били необходими не по-малко от сто хиляди години непрекъсната работа.

За тези огромни рисунки не се споменава в нито една от древните индиански легенди, нито пък в хрониките на испанците, които пристигнали в тези земи.

Рисунките са изпълнени перфектно – правите линии са идеални, има лъчове, триъгълници, спирали, синусоиди. Вероятно тези рисунки са следи от дейността на неизвестен космически разум.

Свръхцивилизация от съзвездието Лъв е оставила послания

Според съвременната трактовка досега не е било ясно какво представляват рисунките, защото всяка от тях е била разглеждана поотделно. В свещника на Паракас, според съвременните теории, е закодирана цялата информация за планетата.

Лявата част на свещника е фауната, дясната – флората, а цялата рисунка прилича на човешко лице. Централният ствол символизира развитието на човешката цивилизация.

Кой е оставил тази информация? Според специалистите това е свръхцивилизация от съзвездието Лъв, тъй като има прекалено много паметници, които изобразяват този хищник.

Векове по-късно лъвската тема е станала изключително популярна в творчеството на народите от почти цял свят. Планетата ни е покрита със скулптури и рисунки на тези животни.

Ако рисунките на платото Наска се погледната от голяма височина, снимат се и се завъртят с помощта на компютърна програма по осите на координатите, всички картини при завъртане се променят.

Ако завъртите птицата на деветдесет градуса, получавате изображение на принципите на генното инженерство. Информацията не е предназначена за жителите на Земята.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
54
44
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Данев
Данев
29.10.2011 01:42
Не знам какво да кажа, изумен съм.
Тези хора написали статията или са много тъпи, или нас ни мислят за глупаци.
Но май търсят евтина сензация по-скоро.
Абе я кажете на "специалистите" според, които всичко това е от съзвездие "Лъв" и т.н. да не се занимават с неща, дето не са за техните мозъчета!
3
0
Х
Х
26.08.2011 16:31
Някой хора било то и учени ме изумяват с детската си наивност или по-скоро с тяхната глупост. Напълно възможно е линиите да са направени от извънземна раса, но помислете върху това, че на хората би им отнело стотици хиляди години да ги направят(никой нормален човек не би го твърдял). Били от съзвездието лъв. Ами, че те може и да са от там, но едва ли при тях се нарича така и едва ли имат лъвове като на земята, та да си кръстят така съзвездието и да го изобразяват като лъв(повечето да не кажа и всички са земно произхождащи символи). За тези линии специално, а и за повечето мистерии, има много по-реални теории, които са достъпни по канали като National Geographic, Discovery и т.н.
1
2
Някой си
Някой си
14.08.2011 05:35
Напротив, информацията може да е предназначена за земните жители, когато достигнат такъв етап на развитие, че да я видят и разберат.
3
1